• Om oss

  Då varje människa är unik, anser vi på Gustavsbergs Trafikutbildningar att det är viktigt att varje elev får sin körkortsutbildning anpassad utefter sina behov och önskemål. En del elever använder oss för hela sin körkortsutbildning, andra kanske tar enstaka lektioner och övningskör mycket privat.

   

  Vårt mål är, oavsett hur du väljer att använda oss, att din körkortsutbildning är för livet! Detta innebär att du vid ditt första besök hos oss blir intervjuad av din körlärare och tillsammans lägger ni upp en preliminär utbildningsplan, som även kan fås skriftligt. På begäran kan vi även tillhandahålla en preliminär kostnadsberäkning.

   

  Om du övningskör privat ser vi gärna att du tar med din privata handledare på körlektionerna. På så vis får du en effektivare utbildning genom att vi kan hjälpa din handledare med vad ni ska öva på hemma.

   

  Hos oss på Gustavsbergs Trafikutbildningar utbildas alla elever i riskfyllda moment såsom risker på hårt trafikerad landsväg, omkörning i olika miljöer och mörkerkörning. Utbildningen i mörkerkörning sker antingen teoretiskt eller praktiskt i bilen, beroende på årstid.

   

  Vi använder Honda Civic som övningsbilar och alla är utrustade med alkolås, vilket innebär att du måste göra ett utandningsprov för att kunna starta bilen. Vi har även automatväxlad bil för dig som önskar köra automatbil.

   

  Vi erbjuder både lärarledda teorilektioner i klass och privat.  

   

  Öppettider

   

  Kontoret är bemannat måndag-torsdag kl. 12:00 -18:00.

  Fredag kl. 10:00-15:00

   

  Övrig tid kan det vara stängt, men du kan alltid mejla eller ringa och tala in ett meddelande på vår telefonsvarare, så ringer vi upp så fort vi kan.

   

  Körlektioner erbjuds mellan 07:00 – 17:00 (Ibland start senare) på vardagar.
   

  Varmt välkommen önskar Robert, Nils, Eva, Ann-Marie, Nicole och Anna

   

   

  Gustavsbergs Trafikutbildningar AB

  Skärgårdsvägen 7, 134 30 Gustavsberg

   

  tel: 08-570 10 500   mail: info@gtuab.se

   

  Bg: 5762-9693  Pg: 59 75 78-4

   

  Org.nr. 556832-9808

   Vi är medlemmar i